Kukka Kunnari
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
14.06.2021

Lämmin kiitos luottamuksesta!

Lämmin kiitos kaikille minua vuoden 2021 kuntavaaleissa äänestäneille.
Teitä oli yhteensä aivan huikeat 363!

Ääntenne turvin työni Tampereen Vasemmiston varavaltuutettuna jatkuu. Ryhmän kahdeksas paikka jäi pienestä kiinni ja itse jäin viime minuuteilla viiden äänen verran ensimmäisen varavaltuutetun paikasta. Nämä seikat harmittavat, mutta tätä tämä on – kestävyyslaji. Onnistuimme onneksi säilyttämään seitsemännen valtuustopaikkamme, joka kesken päättyvän kauden loikattiin sosialidemokraateille. Tämä oli tärkeä tulos, sillä seitsemän paikkaa takaavat paikat kaikissa lautakunnissa. Toki myös edellisvaaleista kasvanut henkilökohtainen äänimäärä lämmitti.

Tulevan neljän vuoden valtuustoryhmämme kokoonpano näyttää aivan erinomaiselta ja odotan kovasti, että pääsemme vauhtiin. Viimeistään elokuussa selviää, millaista luottamustehtävää tulen hoitamaan ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Tarjonta ainakin on monipuolinen ja mielenkiintoinen – Tampereen kaupunki on suuri ja sillä on lukuisia lautakuntia ja tytäryhteisöjä. Lupaan raportoida työstäni, kun se pääsee käyntiin!

Tein myös hieman haikean päätöksen olla jatkamatta enää valtuustoryhmämme tiedottajana. Pesti on ollut hyvin opettavainen ja tuntunut tärkeältä, mutta koen, että minun on aika keskittyä elämässäni hartaammin ja harvempiin asioihin. Tahdon hoitaa tulevan luottamustoimeni huolellisesti, tehdä napakan kampanjan maakuntavaaleissa, syventyä nauttimaan lisääntyneistä töistäni koulupsykologina ja ennen kaikkea olla läsnä perheelleni. Pieni tyttäreni aloittaa elokuussa koulun ja odotamme sitä innolla kaikki. Valtuustoryhmän tiedottajana toimii tulevaisuudessa tuore varavaltuutettumme, ihana Aatu Korhonen.

Kiitos vielä! Tuntuu aika hurjalta, että niin moni teistä on – jopa minua tuntematta – päättänyt antaa sen ainoan äänensä minulle. Aika nöyräksi vetää.

Takaisin etusivulle